Börs

Any data to show

Besökare

Vi har 1 besökare online
Nyhet! Kent Wizard series, ny design och kontroll för 2015! PDF Skriv ut E-postadress

kgs63wm1

Nya Wizard serien från Kent, med helt ny design och lättmanövrerad kontrollenhet!

Struktur:
Spindeln stöds upp av P4 superprecisionslager, detta garanterar en precision på upp till 0.0005 mm vid tung, men ändå stabil och precis slipning. Specialdesignade hydraulikventiler möjliggör mjuk och snabb förflyttning av bordet i en hastighet upp till 28m/min, även vid reversering. Separat oljekylare förhindrar drastiska temperaturförändringar i systemet.

Kontroll:
Kärnan av systemet består av en Mitsubishi PLC. Slipningen ställs in via en touchscreen, med dialogrutor som gör maskinen enkel att lära sig och använda. MPG handkontroll används för enkel förflyttning i ned och tvärgående riktning. Den tvärgående matningen är servostyrd och dess inkrement kan ställas in via en knapp på kontrollpanelen. Med hjälp av dessa funktioner kan spår som är bredare än slipskivan slipas. Utöver detta så sparar systemet den senaste bearbetningen i minnet, med ett knapptryck kan samma program köras igen vilket ökar produktionen markant!

Handhavande:
Använd pekskärmen för att enkelt skriva in exakt mängd som ska slipas, grovkörningens och finkörningens inkrement, utgnistningspass, sliphjulsåtergång etc. Efter att cykeln är klar så parkeras bordet. Spindeln och kylmedelspumpen fortsätter eller stängs av beroende på hur användaren ställt in programmet.

WM2 versionen av maskinen har alla funktioner från WM1. Utöver det kan även Z-axels matningsområde ställas in, samt att startpunkten och grov/finmatningens inkrement kan skrivas in. "Criss-cross" slipning är standard på alla modeller med rörlig kolumn. Alla modeller har även inbyggda cykler för diamantrivning av hjulet och kompenseringscykler.

Modell WM1 = AC-servomotor för nedmatning + C5 precisionskulskruv,
0.001 mm matningsinkrement

Modell WM2 = AC-servomotor för ned och tvärmatning + C5 precisionskulskruv, 0.001 mm respektive 0.01 mm för ned och tvärmatningen.

Modell WMA1 + WMA2 = Lika som ovan, men med automatisk kompensering för avrivning av slipskivan.

KLICKA HÄR FÖR BROSCHYR kgswizardspecs